Gereedschap

Inspectie elektrisch gereedschap keuren en controleren

Wilt u zeker weten dat uw elektrische gereedschap nog voldoet aan kwaliteit- en veiligheidseisen? Laat dan uw gereedschap keuren door Elektrakeur Eerbeek: uw specialist in de elektrotechniek. Ik verzorg de inspectie van handgereedschap en industriële arbeidsmiddelen, zodat u hier met gerust hart mee aan de slag kunt. Veiligheid staat steevast voorop!

Inspectie van handgereedschap

Elektrakeur Eerbeek is dé specialist in elektrotechnische inspecties en keuringen. Omdat vaste installaties niet de enige apparaten zijn die elektriciteit verbruiken, sta ik graag voor u klaar om ook uw gereedschap te keuren. Dit kan elektrisch handgereedschap voor in huis of tuin betreffen, maar tevens arbeidsmiddelen bij bedrijven en instellingen. Zeker op de werkvloer is het van groot belang dat u voldoet aan alle gestelde veiligheidsnormen zoals de NEN 1010 en de NEN 3410. Ik controleer alles van boren, zagen en multitools tot schuurmachines, freesmachines en generators uitvoerig.

Veilig en voordelig

Defect elektrisch gereedschap kan voor veel problemen zorgen. Niet tenminste omdat dit gevaarlijk is in gebruik en zelfs ernstig lichamelijk letsel met zich mee kan brengen. Het is daarom cruciaal om veiligheid voorop te stellen, en dat is precies wat u doet als u mij inschakelt. Dankzij mijn uitgebreide vakkennis en ruim 40 jaar ervaring bent u bij mij verzekerd van een deskundige inspectie. Daarbij hanteer ik scherpe tarieven voor het keuren van elektrisch gereedschap om u te helpen zo goedkoop mogelijk uit te zijn.