Installaties

Inspectie en keuring van elektrische installaties

Om veilig te wonen en te werken is het nodig om op zijn tijd een keuring aan uw elektrische installaties te laten uitvoeren. Elektrakeur Eerbeek is hierin uw vakspecialist. Met mijn ruim 40 jaar ervaring, kennis op het gebied van de elektrotechniek en scherpe tarieven sta ik vanuit Eerbeek klaar voor particulieren en bedrijven. Voor kwaliteit en veiligheid!

Voordelig en vakkundig

Door mijn ruim 40 jaar in het vak snap ik als geen ander hoe vervelend het voor u kan zijn om, ook al is het maar tijdelijk, zonder elektriciteit te zitten. Daarom reken ik voor mijn keuring van elektrische installaties een scherp tarief om u toch zoveel mogelijk te ontzorgen. Bovendien beschik ik over de specialistische kennis die nodig is om tot het beste resultaat te komen. Ik controleer alles van witgoed tot bedrijfsinstallaties en van tv’s en computers tot elektrische gereedschap.

Zorg dat uw elektrische apparatuur voldoet aan alle normen en uw eigen gevoel van veiligheid, zodat u zorgeloos door kunt werken en wonen. Elektrakeur Eerbeek is te bereiken via het contactformulier. Ik verzorg met genoegen de keuring van uw elektriciteit.

Veilige apparatuur

Een ongeluk zit in een klein hoekje en een klein defect kan al grote gevolgen hebben. Het aansluiten van meerdere vermogens op één stekkerdoos, stofvorming, een gebogen verbinding met de groepenkast of het niet meer voldoen aan de gestelde veiligheidseisen zoals de NEN 1010 of NEN 3140 zijn allen zorgwekkende factoren die kortsluiting of zelfs brand met zich mee kunnen brengen. Elektrakeur Eerbeek komt graag bij u thuis of op bedrijf langs om uw apparaten te inspecteren en keurt door middel van onder andere thermografische inspectie. Zo bent u er zeker van dat uw apparatuur wederom of nog steeds van de juiste kwaliteit is.