Elektrateur Eerbeek

Keuringsspecialist bij bedrijven

Elektrotechnische bedrijven en instellingen zijn verplicht aan de ARBO-wetgeving en normeringen zoals de NEN 3140 en NEN 1010 te voldoen. Maar ook ondernemingen buiten deze branche moeten ervoor zorgen dat het elektrische apparatuur in hun pand veilig is en voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Ik neem deze elektriciteitskeuring graag van u uit handen. En omdat ik begrijp dat het vervelend is voor uw productiviteit om tijdelijk zonder elektriciteit te zitten, bied ik mijn diensten te allen tijde aan tegen een voordelig tarief. Ik keur tevens gereedschap en maak gebruik van onder andere thermografisch onderzoek.

Elektrische inspectie thuis

Naast bedrijfsmachines neem ik eveneens huishoudelijke apparaten met plezier onder de loep. Hoewel u als particulier geen verplichting heeft een elektrische inspectie te laten doen, tenzij uw verzekeringsmaatschappij dit vereist, is het nog steeds belangrijk dat uw veiligheid gewaarborgd blijft. Een ongeluk zit per slot van rekening in een klein hoekje en stofvorming, een enkele overgangsweerstand of een klein defect kunnen al voor kortsluiting en daarmee voor brand zorgen. Voorkom dit door mij als uw elektrisch keurbedrijf in te schakelen. Ik controleer alles van witgoed tot groepenkasten en van koffiezetapparaten tot verlengsnoeren.

Schakel een echte vakman in voor uw inspectie en keuring en neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak in te plannen. Bereik Elektrakeur Eerbeek via het telefoonnummer 085-2083701 of via het online contactformulier. Ook bij vragen sta ik u graag te woord.